Back to All Events

Föreläsningdag Kris & Krishantering

  • 6C Norr Mälarstrand Stockholm, Stockholms län, 112 20 Sweden (map)

Läkarna Nils och Karin erbjuder en dag med föreläsning, workshop och övningar i ämnet som kommer att ingå för Läkarkandidater på Termin 11, precis innan de går ut som färdiga läkare. Utgångspunkten är olika erfarenheter av kris från läkaryrket och den individuella oron för hur det ska gå för var och en i sjukvårdsorganisationen. Inom sjukvården kan säga att alla kommer träffa på en stor kris. Dagen har också ett inre fokus, att känna och uttrycka  sin egen sårbarhet i olika sorters kriser, med de olika kulturella, organisatoriska, individuella förutsättningar var och en av oss har med sej. Inför denna dag föreslår vi  att lyssna på radiodokumentären "70 dagar mot döden". Anmälan till heldagen genom inbetalning av 200 kr till bankgiro 158-2188,  fika ingår. Lunchpaus kl 12-13.

Earlier Event: August 24
Drop-In Mindfulness
Later Event: August 31
Mindfulness drop-in